Știri

Dredge: The Iron Rig Expansion se lansează pe 16 august, ediția de colecție anunțată

Black Salt Games aduce vești bune pentru fanii jocului “Dredge”, care urmează să primească a doua expansiune plătită, “The Iron Rig”, pe 16 august. Disponibilă pentru 11,99 USD/11,99 EUR, această expansiune promite să aducă noi provocări și aventuri în universul jocului. Trailerul de dezvăluire, disponibil acum, oferă o privire asupra noilor conținuturi.

“The Iron Rig” introduce jucătorii în colaborarea cu Ironhaven Corporation pe platforma sa petrolieră. Însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată când un lichid întunecat din „adâncimile primordiale” începe să afecteze zonele anterioare. Jucătorii vor trebui să exploreze aceste regiuni, colectând peste 50 de pești noi pentru a evalua daunele și a salva mediul.

Pe lângă noul biom și pești, expansiunea aduce și un nou nivel de echipament de pescuit, gadgeturi, abilități și multe altele. De asemenea, vor fi introduse personaje noi, hazarde și evenimente mondiale, oferind jucătorilor între două și cinci ore suplimentare de gameplay.

În plus, Team17 a anunțat disponibilitatea precomenzilor pentru o ediție fizică de colecție a jocului pe PS5 și Nintendo Switch. Aceasta va include toate DLC-urile și o cutie specială pentru 99,99 USD. Printre bunătățile suplimentare se numără o replică a semnului ruinei, un afiș, un compendiu cu multe specii de pești și variantele lor, o monedă dublon, o hartă și un mesaj într-o sticlă. Precomenzile sunt limitate la anumite țări, dar mai multe vor fi disponibile în curând.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *