Trailere

Dragon’s Dogma 2 – trailer exploziv dezvăluit în prezentarea Sony State of Play

Un nou trailer exploziv pentru RPG-ul de acțiune în lume deschisă “Dragon’s Dogma 2” a fost dezvăluit în cadrul recentei prezentări Sony State of Play. Jocul dezvoltat de Capcom se anunță a fi una dintre cele mai așteptate lansări ale anului și va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC începând cu data de 22 martie.

În linia fidelă a francizei, noul trailer se concentrează pe lupta spectaculoasă, evidențiind inamici și șefi monstruoși. Un element de noutate prezentat în acest material video este Vocația Warfarer, care poate utiliza abilități și arme specifice tuturor celorlalte Vocații disponibile în joc.

Săptămânile recente au adus la suprafață informații detaliate despre “Dragon’s Dogma 2”, inclusiv aspecte legate de sistemul de pioni, diversele vocații jucabile, prezentarea unor inamici unici și dezvăluiri despre conținutul secundar bogat și divers.

Lansarea oficială a “Dragon’s Dogma 2” este programată pentru 22 martie, promițând o experiență captivantă pe noile platforme de joc și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *