Știri

Dragon’s Dogma 2 se lansează cu un rating „mixt” pe Steam din cauza problemelor tehnice și a microtranzacțiilor extinse

După o lungă așteptare, Dragon’s Dogma 2 a fost lansat în sfârșit la nivel mondial pentru fani, atrăgând deja un număr impresionant de jucători pe Steam. Cu toate acestea, deși a primit aprecieri critice, RPG-ul de acțiune în lume deschisă are un rating „mixt” pe Steam, unde doar 40% dintre cele 7.103 de recenzii ale utilizatorilor sunt pozitive.

Performanța PC-ului și problemele tehnice au fost câteva dintre motivele recenziilor negative, iar Capcom a promis să remedieze aceste aspecte. Cu toate acestea, mulți jucători sunt supărați pe microtranzacțiile extinse. Acestea includ achiziționarea de Rift Crystals, pioni, Wakestones pentru a resuscita morții, Ambivalent Incense pentru a schimba înclinația unui pion și Portcrystals pentru călătorii rapide. Mai mult, există chiar și opțiuni pentru a schimba aspectul jucătorului în joc.

Deși unele dintre aceste microtranzacții erau inițial parte a pachetului deluxe, mulți fani au descoperit că pot fi achiziționate separat cu bani reali. Acest lucru a generat critici, mai ales având în vedere prețul de 70 USD al jocului și performanța sa slabă pe PC.

Dragon’s Dogma 2 este disponibil și pentru PS5 și Xbox Series X/S. Cu toate criticile aduse aspectelor monetare, jocul a fost în general apreciat de către jucători și critici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *