Știri

Dragon’s Dogma 2 este considerat un titlu „cu vânzări de milioane”, spune Capcom

Capcom pregătește lansarea mult așteptatului RPG de acțiune în lume deschisă, Dragon’s Dogma 2, pe 22 martie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Cu o demonstrație a jocului programată să apară în săptămânile următoare, hype-ul în jurul acestui titlu este în creștere, iar Capcom anticipează că va fi un succes major.

În timp ce compania japoneză își revizuiește strategia de prețuri pentru viitoarele sale titluri, urmărind creșterea costurilor de dezvoltare, Dragon’s Dogma 2 reprezintă un pas important pentru Capcom. Cu toate că prețul de vânzare de 69,99 USD este mai mare decât alte titluri ale companiei, acest nou joc promite o experiență de joc pe o scară mult mai mare decât originalul, aducând cu sine un nivel crescut de anticipație din partea fanilor.

În ceea ce privește așteptările de vânzări pentru Dragon’s Dogma 2, Capcom nu a dezvăluit cifre specifice, dar a afirmat că consideră acest joc ca fiind „în clasa cu vânzări de milioane”. Acest lucru sugerează că compania are încredere că jocul va atrage atenția și va avea un impact semnificativ pe piață, aliniindu-se cu alte lansări triplu-A ale Capcom de-a lungul anilor.

Dragon’s Dogma 2 este plasat într-o lume alternativă față de originalul său, dar urmărește în continuare povestea Arisen-ului. Cu accent pe explorare organică și o varietate de conținut secundar, precum și o întâlnire unică cu un Sfinx, jocul promite să ofere o experiență captivantă pentru jucători.

Cu lansarea iminentă și anticipată a Dragon’s Dogma 2, fanii RPG-urilor de acțiune sunt nerăbdători să pășească în această lume vastă și plină de aventuri. Demo-ul care urmează să fie lansat în curând va oferi ocazia jucătorilor să se familiarizeze cu gameplay-ul și să se pregătească pentru aventura epică care urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *