Știri

Dragon Ball Xenoverse 2 sosește pe PS5 și Xbox Series X/S pe 24 mai

Bandai Namco și Dimps au anunțat oficial data de lansare a jocului Dragon Ball Xenoverse 2 pentru consolele de generație curentă, PS5 și Xbox Series X/S. Lansarea este programată pentru 24 mai, iar jucătorii vor avea posibilitatea de a-și transfera datele salvate între generații.

Cei care dețin deja versiunile PS4 sau Xbox One vor putea face upgrade la versiunile de generație curentă ale jocului, iar toate datele lor de salvare vor fi păstrate. Procesul de transfer al datelor de salvare între versiunile PS4 și Xbox One și cele pentru PS5 și Xbox Series X/S va fi detaliat mai târziu.

Dragon Ball Xenoverse 2 a fost lansat inițial în 2016 și continuă să fie popular pe multiple platforme. În plus, Bandai Namco lucrează la un succesor spiritual al seriei Dragon Ball Tenkaichi Budokai, intitulat Dragon Ball Sparking! Zero.

De asemenea, recent, Dragon Ball FighterZ a fost relansat pentru PS5 și Xbox Series X/S, beneficiind și de un nou cod net de rollback pentru o experiență de joc îmbunătățită. Ambele titluri, Dragon Ball FighterZ și Dragon Ball Xenoverse 2, au avut un succes enorm, cu peste 10 milioane de exemplare vândute fiecare, conform dezvăluirilor făcute de Bandai Namco anul trecut.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *