Zvonuri

Dragon Ball Sparking! Zero s-ar putea lansa pe 1 octombrie

Fanii seriei Dragon Ball ar putea avea motive de bucurie, deoarece viitorul joc de acțiune anime Dragon Ball Sparking! Zero se pare că are o dată de lansare speculată pentru 1 octombrie 2024. Informația provine de la YouTuber-ul SergioM3, care a descoperit această dată prin minarea de date a site-ului editorului Bandai Namco.

Deși Bandai Namco nu a confirmat oficial această fereastră de lansare, compania a început să promoveze intens jocul, oferind trailere care dezvăluie din ce în ce mai multe detalii despre lista masivă de personaje. Data de lansare dezvăluită de datamining-ul lui SergioM3 ar putea fi doar o dată de substituent, iar lansarea efectivă a jocului ar putea fi programată pentru mai târziu.

Luna trecută, Dragon Ball Sparking! Zero a primit un trailer care prezintă mai multe personaje din joc, inclusiv Beerus, Whis, Trunks, Videl și Master Roshi. Aceste personaje se vor alătura favoriților fanilor din serial, precum Goku, Vegeta și Piccolo, promițând o experiență de joc bogată și variată.

Jocul se dorește a fi o revenire la titlurile clasice din seria Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi și va fi disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X/S. Pe măsură ce așteptarea continuă, fanii speră că Bandai Namco va confirma în curând data exactă de lansare și va oferi mai multe detalii despre ceea ce promite să fie un titlu remarcabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *