Știri

Dragon Age: The Veilguard prezintă lupta, alegerile și multe altele într-o dezvăluire extinsă a gameplay-ului

După ani de așteptare, BioWare și EA au oferit în sfârșit noi informații despre revenirea anticipată a francizei Dragon Age. La Xbox Games Showcase săptămâna trecută, au dezvăluit următoarea ediție, Dragon Age: The Veilguard, și acum a fost prezentată și o demonstrație extinsă a gameplay-ului pentru acest RPG de acțiune.

Secțiunea de joc prezentată este dintr-o parte incipientă a jocului, unde protagonistul, Rook, un Shadow Dragon Rogue, și Varric, personajul preferat al fanilor, ajung în Minrathous, capitala Imperiului Tevinter. Ei caută detectivul Neve Gallus, dar se trezesc rapid în mijlocul unui haos creat de Solas, infamul Lup de Groază, care începe un ritual terifiant ce invocă demoni prin crăpăturile din Voal.

Harding, un cercetaș al Inchiziției, este unul dintre primele personaje însoțitoare ale jocului. Demonstrația arată opțiunile de dialog și interacțiunile cu personajele, culminând într-un atac al demonilor. Lupta este prezentată dintr-o perspectivă peste umăr, cu Rook folosind atât opțiuni de atac la distanță, cât și de aproape, cu mecanisme de blocare și parare.

Magul de gheață, Neve Gallus, ajută grupul în lupta împotriva lui Solas. Demonstrația continuă cu grupul teleportându-se în Pădurea Arlathan, unde are loc un alt ritual haotic. După mai multe lupte și decizii strategice, grupul se confruntă cu un Demon Mândrie într-o luptă cu șeful, urmată de o confruntare cu Solas.

Dragon Age: The Veilguard se lansează pentru PS5, Xbox Series X/S și PC în această toamnă. Data exactă de lansare urmează să fie dezvăluită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *