Știri

Dr Disrespect își încheie relația cu Midnight Society după acuzații

Streamerul popular Dr Disrespect, cunoscut și sub numele de Guy Beahm, a fost tăiat de la studioul de jocuri Midnight Society pe care l-a co-fondat, după ce au apărut acuzații cu privire la interdicția sa anterioară de pe Twitch.

Acuzații și interdicție Twitch:

Dr Disrespect a fost interzis definitiv de pe platforma de streaming Twitch în iunie 2020, motivul exact rămânând neclar. Recent, fostul membru al personalului Twitch, Cody Conners, a susținut că streamerul a fost interzis pentru “activitate sexuală cu un minor” pe platforma de mesagerie privată a Twitch și că încerca să o întâlnească la TwitchCon.

Răspunsul lui Dr Disrespect:

Dr Disrespect a negat vehement acuzațiile, declarând că “nicio faptă greșită nu a fost recunoscută” de el sau de Twitch în legătură cu interdicția. De asemenea, a afirmat că întreaga situație a fost rezolvată cu Twitch cu ani în urmă.

Impactul și pauza:

Controversa aparent a afectat cariera lui Dr Disrespect, determinându-l să anunțe o pauză de la streaming. Streamerul a susținut că deja își planifica o vacanță și că ar putea prelungi această pauză ca urmare a acuzațiilor.

Decizia Midnight Society:

Ca urmare a acuzațiilor, Midnight Society a decis să își înceteze relația cu Dr Disrespect. Studioul a declarat că, deși au crezut inițial în nevinovăția lui Beahm, au fost nevoiți să ia măsuri pentru a-și menține “principiile și standardele” ca studio și ca indivizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *