Știri

Două noi jocuri confirmate pentru Xbox Game Pass în 2024

Xbox Game Pass primește încă două adiții de seamă pentru anul curent, pe măsură ce Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 și Lords of the Fallen sunt confirmate pentru serviciul de abonament al Xbox. Iată mai multe detalii despre aceste lansări și ce trebuie să știți.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, dezvoltat de CI Games, oferă o experiență captivantă în genul shooter-ului bazat pe sniping, în timp ce Lords of the Fallen, unul dintre popularii Soulslikes din 2023, își face intrarea pe platformă. Chiar dacă datele exacte de lansare nu au fost încă anunțate, abonații Xbox Game Pass se pot aștepta ca aceste jocuri să fie disponibile în cursul acestui an.

Ambele titluri au fost confirmate ca urmând să ajungă pe Xbox Game Pass într-un raport recent al CI Games, semnat în parteneriat cu Xbox pe 3 mai. Chiar dacă nu există un interval de timp specific pentru lansarea acestor jocuri, această mișcare indică o strategie de a atrage un public mai larg către aceste titluri, fără costuri suplimentare.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 a primit laude pentru experiența sa de lunetist la persoana întâi, în timp ce Lords of the Fallen a trecut printr-o serie de remedieri și actualizări pentru a oferi o experiență mai rafinată. Cu toate acestea, ambii vor aduce o varietate de experiențe noi și captivante pentru abonații Xbox Game Pass.

În timp ce așteptăm cu nerăbdare confirmarea oficială a datelor de lansare din partea Xbox Game Pass, aceste două jocuri promit să aducă noi aventuri și provocări pentru comunitatea de jucători. Rămâneți conectați pentru mai multe detalii pe măsură ce vor deveni disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *