Zvonuri

Două jocuri Friday the 13th ar putea fi în dezvoltare

Deși nu există nicio confirmare oficială, există indicii care sugerează că două jocuri video bazate pe franciza Friday the 13th s-ar putea afla în curs de dezvoltare:

1. Zvonuri de la insideri:
Un insider cunoscut sub numele de CineStealth a susținut pe Twitter că două jocuri Friday the 13th sunt în curs de dezvoltare.
Unul dintre proiecte ar fi un joc multiplayer, în timp ce celălalt ar fi o experiență mai liniară, posibil un joc single-player.
CineStealth a sugerat, de asemenea, că Jason Voorhees va apărea în Fortnite în sezonul viitor, deși această colaborare nu ar include brandingul Friday the 13th din cauza problemelor de licență.

2. Planuri de expansiune multiplatformă:
În mai 2024, Horror Inc., coproprietarii IP-ului Friday the 13th, au anunțat o expansiune multiplatformă a francizei.
Acest lucru a inclus mențiunea explicită a jocurilor video ca parte a planurilor de expansiune.
Detalii suplimentare:

Ambele jocuri potențiale sunt încă în faza de zvonuri și nu au fost confirmate oficial de către niciun dezvoltator sau editor.
Nu există informații despre datele de lansare, platformele sau detaliile gameplay-ului pentru niciunul dintre proiectele presupuse.
Concluzie:

Există posibilitatea ca două noi jocuri Friday the 13th să fie în curs de dezvoltare, dar este important să ne amintim că deocamdată sunt doar zvonuri. Fanii francizei ar trebui să urmărească anunțurile oficiale pentru a afla mai multe despre viitorul lui Jason Voorhees în lumea jocurilor video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *