Știri

Doom Eternal cu ray tracing este acum jucabil pe Steam Deck

Doom Eternal a primit un update beta care adaugă suport pentru ray tracing, iar acum jocul este jucabil pe Steam Deck, potrivit unui anunț oficial de pe site-ul Steam. Update-ul adaugă o opțiune pentru activarea ray tracing-ului în meniul jocului, care poate fi activată sau dezactivată în funcție de preferințe.

Steam Deck, consola portabilă dezvoltată de Valve, a primit un update beta recent, care a permis utilizatorilor să ruleze jocuri care folosesc tehnologia ray tracing. Cu această nouă funcționalitate, utilizatorii pot juca Doom Eternal cu ray tracing activat pe Steam Deck, aducând un nivel suplimentar de detaliu și iluminare în joc.

Update-ul beta aduce, de asemenea, și alte îmbunătățiri, cum ar fi suportul pentru mai multe rezoluții și frecvențe de refresh, o mai bună gestionare a bateriei, precum și o performanță general mai bună.

Doom Eternal este un first-person shooter dezvoltat de id Software și lansat în 2020. Jocul are loc într-un univers post-apocaliptic, unde jucătorii preiau controlul asupra unui luptător numit Doom Slayer și încearcă să învingă armatele demonilor invadatori.