Știri

Donkey Kong Country Returns HD va fi dezvoltat de Forever Entertainment și se lansează în ianuarie

Anunțul recent al Donkey Kong Country Returns HD pentru Nintendo Switch a adus vești grozave fanilor platformei clasice din 2011. Alături de vizuale HD reînnoite, controale noi și niveluri suplimentare, o altă informație notabilă a apărut: studioul polonez Forever Entertainment este cel care se ocupă de port.

Forever Entertainment nu este un nume necunoscut în industria jocurilor video. Deși nu este un dezvoltator de top, studioul a câștigat un renume solid în ultimii ani prin remasterizarea titlurilor clasice. Printre proiectele lor anterioare se numără:

The House of the Dead: Remake
Front Mission: 1st Remake
Front Mission 2: Remake
Experiența lor în revigorarea jocurilor clasice cu o sensibilitate modernă îi face alegerea perfectă pentru a aduce Donkey Kong Country Returns HD pe Nintendo Switch.

Deși Forever Entertainment se ocupă de dezvoltare, este important de reținut că Nintendo rămâne editorul jocului. Această implicare directă asigură menținerea standardelor înalte de calitate ale Nintendo și o experiență de joc autentică pentru fani.

Donkey Kong Country Returns HD este programat să apară pe Nintendo Switch pe 16 ianuarie 2025. Fanii pot aștepta cu nerăbdare gameplay extins și detalii suplimentare în lunile următoare, oferind o perspectivă mai clară asupra acestei remasterizări promițătoare.

Dezvoltarea Donkey Kong Country Returns HD de către Forever Entertainment, un studio cu experiență în remake-uri, sub supravegherea atentă a Nintendo ca editor, promite o experiență de joc reîmprospătată și plină de nostalgie pentru fanii platformei clasice. Așteptați cu nerăbdare mai multe informații și gameplay în lunile premergătoare lansării din ianuarie 2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *