Știri

Dollhouse: Behind the Broken Mirror – o nouă experiență de groază vine pe PC și console în 2024

Creazn Studio și SOEDESCO au anunțat o continuare a titlului de groază din 2019, Dollhouse, sub numele de Dollhouse: Behind the Broken Mirror. Acest nou joc va aduce o poveste complet nouă, captivantă și înfricoșătoare pentru jucători.

În Dollhouse: Behind the Broken Mirror, jucătorii vor intra în mintea frântă a celebrei cântărețe Eliza de Moor. Prinsă într-un labirint format din propriile ei amintiri uitate, Eliza nu are altă opțiune decât să folosească medicina experimentală a doctorului Stern pentru a încerca să-și elibereze mintea.

Pe parcursul jocului, jucătorii vor explora două lumi diferite – realitatea și o lume ciudată și înspăimântătoare din spatele unei oglinzi sparte. În rolul lui Eliza, aceștia se vor confrunta cu hoarde de păpuși înfricoșătoare care o urmăresc fiecare mișcare și cu puzzle-uri ingenioase împrăștiate în întreaga lume a jocului.

Dollhouse: Behind the Broken Mirror este așteptat să fie lansat pe PC, PS5 și Xbox Series X/S în cursul acestui an. Deși data de lansare exactă nu este încă confirmată, fanii genului de groază pot anticipa cu nerăbdare o experiență înspăimântătoare și captivantă în universul Dollhouse.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *