Știri Trailere

Dolce&Gabbana și Razer anunță lansarea colecției pe 30 noiembrie

Razer, liderul global în brandurile de stil de viață pentru jucători, și Dolce&Gabbana, prestigioasa casă de modă italiană, vor dezvălui mult-așteptata lor colaborare, Dolce&Gabbana | Colecția Razer, începând cu 30 noiembrie 2023, la ora 6:00 PT / 15:00 CET / 22:00 SGT.

Colecția hardware va fi extrem de limitată, cu doar 1.337 de unități disponibile în întreaga lume. Aceasta va include:

Dolce&Gabbana | Razer Barracuda: Cu o monogramă unică Dolce&Gabbana într-un finisaj placat cu aur de 24K și un detaliu meticulos cu imprimeu zebră pe căști.

Dolce&Gabbana | Razer Enki Pro: Cu monograma semnăturii Dolce&Gabbana și un logo de lux placat cu aur de 24K.

În sfera vestimentară, colecția de prêt-à-porter va include tricouri supradimensionate, pantaloni cargo și hanorace, prezentând siglele ambelor mărci și șiruri de programare pentru computer, simbolizând căutarea constantă a inovației. Culorile vibrante ale Razer se vor îmbina cu tonurile aurii specifice Dolce&Gabbana.

Parteneriatul a fost anunțat cu fast la RazerCon 2023 și a continuat cu un eveniment de amploare la Zouk Las Vegas în octombrie, cu participarea unor talente de top în jocuri precum xQc, Amouranth, Dream, Ludwig, Pokimane și alții.

Lansarea oficială va avea loc pe 30 noiembrie 2023, iar colecția va fi disponibilă pe site-urile ambelor branduri: Dolce&Gabbana și Razer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *