Știri

Documentarul “Hideo Kojima: Connecting Worlds” este disponibil pe Disney+: o privire la viața și lucrările celebrului creator de jocuri

Documentarul “Hideo Kojima: Connecting Worlds”, care explorează viața și cariera creatorului renumit de jocuri video, Hideo Kojima, a fost lansat pe platforma Disney+, oferind o privire fascinantă în culisele creativității sale. Cu o durată de aproximativ 60 de minute, documentarul oferă o perspectivă asupra începuturilor lui Kojima și a procesului său actual de creare a jocurilor în cadrul studioului său independent.

Producția PlayStation Studios și Kojima Productions evită subiectul controversat al plecării lui Kojima de la Konami și se concentrează în schimb pe momente semnificative din producția sa, cu accent pe jocul “Death Stranding”. Această abordare oferă o privire detaliată asupra procesului creativ al lui Kojima și a influențelor sale.

Cu toate că Kojima este cunoscut pentru incluziunea unor scene lungi în jocurile sale, ironia constă în faptul că documentarul său are doar 60 de minute, mai puțin decât unele dintre cele mai lungi scene din operele sale de jocuri video. De exemplu, cea mai lungă scenă din “Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots” durează aproximativ 71 de minute, în timp ce alte scene finale din jocurile sale, cum ar fi cele din “Metal Gear Solid 3: Snake Eater” și “Death Stranding”, au durate considerabile.

Cu toate acestea, documentarul oferă o privire cuprinzătoare asupra vieții și carierei lui Kojima și reprezintă o piesă valoroasă pentru fanii săi și pentru cei interesați de procesul creativ din spatele industriei jocurilor video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *