Știri

DLC-ul “Trapped in Limbo” pentru Atomic Heart a fost lansat

Atomic Heart primește un nou val de conținut cu lansarea celui de-al doilea DLC foarte anticipat, intitulat „Trapped in Limbo”. Disponibil acum pentru posesorii Atomic Pass pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC, acest DLC aduce jucătorii înapoi în lumea nebună și plină de culoare a Limboului, oferind o experiență nouă și incitantă. Pentru a marca lansarea, jucătorii pot economisi până la 50% la toate edițiile Atomic Heart și Atomic Pass pe platforma Steam.

„Trapped in Limbo” începe exact acolo unde se încheie jocul principal și explorează un final diferit față de primul DLC „Annihilation Instinct”. Jucătorii se vor aventura în noi secțiuni ale lumii răsucite Limbo, înfruntând obstacole amețitoare și dezvăluind secretele trecutului protagonistului P-3 și ale lumii enigmatice Limbo. Cu ajutorul esenței Gemenului, jucătorii vor avea parte de o adevărată extravaganță de luptă, cu oponenți și arme unice.

Experiența de joc oferă mecanici neconvenționale și un contrast fascinant între lumile lui Atomic Heart. Jucătorii vor colecta mere pentru a debloca abilități și arme, precum și monede de aur pentru a accesa skin-uri unice. În această aventură, soarta maiorului P-3 depinde de abilitățile și îndemânarea jucătorului într-o lume cu o logică inversată.

Lansarea DLC-ului „Trapped in Limbo” marchează, de asemenea, adăugarea celui de-al patrulea album al coloanei sonore originale a lui Atomic Heart, disponibil gratuit pentru toți posesorii actuali ai jocului. Noua muzică din acest DLC completează atmosfera ciudată și uluitoare a Limbo-ului.

„Trapped in Limbo” este acum disponibil ca parte a Atomic Pass, edițiilor Gold și Premium, dar poate fi achiziționat și separat pentru o experiență nouă și captivantă în lumea Atomic Heart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *