Știri

DLC-ul Godzilla al lui Dave the Diver este disponibil acum gratuit, dar numai pentru o perioadă limitată de timp

Cea mai recentă actualizare DLC gratuită a jocului Dave the Diver, oferind o colaborare incitantă cu Godzilla, este acum disponibilă pentru toți jucătorii. Însă, aveți doar o perioadă limitată pentru a descărca acest pachet de conținut exclusiv.

Lansat inițial în iunie 2023, Dave the Diver a devenit rapid un succes răsunător pe scena indie. Jocul a ajuns și pe platforma PlayStation în aprilie, continuându-și expansiunea. Noua actualizare cu tema Godzilla este gratuită și accesibilă pe toate platformele, dar jucătorii trebuie să se grăbească, deoarece perioada de descărcare gratuită se încheie pe 23 noiembrie. După această dată, pachetul de conținut nu va mai fi disponibil pentru descărcare. Cu toate acestea, cei care au adăugat deja DLC-ul în biblioteca lor vor putea să-l păstreze și să-l reinstaleze oricând doresc.

Aceasta este o abordare inedită pentru Dave the Diver, care nu a impus limitări de timp pentru descărcarea altor pachete de conținut, cum ar fi DLC-ul Dredge lansat anterior. Acest lucru înseamnă că jucătorii au o fereastră scurtă pentru a prelua acest conținut gratuit, adăugând o notă de urgență și exclusivitate.

DLC-ul Godzilla aduce cu sine trei misiuni noi, care devin disponibile după încheierea capitolului cinci al jocului. De asemenea, jucătorii pot explora noi feluri de mâncare inspirate de Godzilla și Ebirah și pot colecționa figurine Godzilla împrăștiate prin ocean. În plus, pachetul de conținut vine alături de o actualizare a sistemului jocului, incluzând un nou design de pictograme pentru personalul expediat, remedieri de erori și setări suplimentare de combinare a tastelor pe PC.

Acest parteneriat cu Godzilla vine într-un an special pentru legendarul monstru, care își sărbătorește cea de-a 70-a aniversare. De asemenea, franciza Godzilla a avut parte de o renaștere recentă, cu lansarea Godzilla x Kong: The New Empire, extinzând Monsterverse.

Colaborarea cu Godzilla marchează o nouă etapă pentru Dave the Diver, continuând tradiția francizei de a oferi conținut captivant și surprinzător pentru jucători. Nu ratați șansa de a descărca acest DLC gratuit până pe 23 noiembrie și de a vă bucura de noile aventuri subacvatice cu Godzilla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *