Știri

Disponibilizările continuă: Ubisoft elimină 124 de locuri de muncă în întreaga lume, inclusiv aproape 100 în Canada

Industria jocurilor a suferit încă o rundă de concedieri, deoarece Ubisoft confirmă că a redus 124 de angajați la nivel mondial, ca parte a unui efort de restructurare în curs. Cea mai mare parte a acestui număr, 98 în total, au fost lăsate să plece de la serviciile administrative de afaceri și IT ale Ubisoft din Canada, precum și de la studioul Hybride VFX din Montreal.

Site-ul Hybride îl descrie ca „parte a familiei tehno-creative a Ubisoft”, dar munca sa se concentrează în primul rând pe film și televiziune, mai degrabă decât pe jocuri video. Numeroase proiecte ale studiourilor includ Jack Ryan, Watchmen, The House With a Clock in its Walls și Kong: Skull Island, împreună cu aproape toate filmele și serialele recente din Star Wars: Ahsoka, The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ascensiunea lui Skywalker și multe altele. Ubisoft a clarificat că Hybride nu face parte din studioul său major Ubisoft Montreal, ci este un studio separat cu sediul în același oraș.

„În ultimele luni, fiecare echipă din cadrul Ubisoft a explorat modalități de a ne eficientiza operațiunile și de a ne îmbunătăți eficiența colectivă, astfel încât să fim mai bine poziționați pentru succes pe termen lung”, a spus Ubisoft într-o declarație trimisă PC Gamer. „În acest context, astăzi am anunțat că reorganizăm funcțiile generale și administrative ale studiourilor noastre canadiene și reducem numărul de angajați în Hybride (studioul nostru VFX cu sediul în Montreal) și în echipa noastră IT globală, care afectează în total 124 de poziții. Acestea nu sunt decizii. luate cu ușurință și oferim sprijin cuprinzător pentru colegii noștri care vor părăsi Ubisoft în timpul acestei tranziții. De asemenea, dorim să împărtășim cea mai mare recunoștință și respect pentru numeroasele lor contribuții la companie. Această restructurare nu afectează echipele noastre de producție.

„Ca parte a acestei transformări, 98 de oameni, reprezentând mai puțin de 2% din forța noastră de muncă canadiană, din serviciile noastre administrative de afaceri și din echipa IT vor părăsi Ubisoft. Toți angajații canadieni afectați vor fi sprijiniți prin această schimbare, inclusiv pachete de compensare, beneficii extinse. acolo unde este cazul, și asistență în carieră pentru a-i ajuta să navigheze în tranziția lor.”

Ubisoft a traversat o perioadă dificilă, iar acest an a fost marcat de numeroase controverse și probleme în industria jocurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *