Știri

Disney Lorcana dezvăluie cardul Rapunzel

Disney Lorcana, jocul de cărți de schimb mult așteptat, a dezvăluit noua carte Rapunzel, care a generat entuziasm printre fanii jocurilor. Această nouă adăugare permite jucătorilor să preia rolul de Illumineer, un vrăjitor puternic însărcinat să recruteze personaje Disney din “The Great Illuminary”.

În cadrul primei serii numită “The First Chapter”, programată pentru lansare pe 18 august, jucătorii vor putea achiziționa pachete de pornire, pachete de amplificare și alte elemente speciale. În cadrul acestui drop, vor fi incluse cărți rare Mulan și Hades, alături de cartea Rapunzel.

Cartea Rapunzel, intitulată “Letting Down Her Hair”, a fost prezentată de către managerul de brand Disney Lorcana și co-designerul Ryan Miller. Aceasta va fi o carte de cerneală Ruby, cu abilitatea de a lua o Lore de la fiecare jucător din joc și cu caracteristici de putere și voință. Fanii au apreciat arta cărții Rapunzel și au observat că aceasta se potrivește bine cu cartea Aladdin, Heroic Outlaw, dezvăluită anterior, care poate elimina Lorele adversarilor.

Jucătorii TCG au început deja să studieze mecanica jocului Disney Lorcana și să construiască pachete de antrenament, manifestându-și dedicarea față de acest joc de cărți competitiv. În viitor, aceștia vor avea oportunitatea de a îmbunătăți și mai mult pachetele odată cu lansarea Setului 2 Disney Lorcana în noiembrie.

Cu toate acestea, lansarea jocului a fost umbrită de unele provocări legate de un proces intentat de Upper Deck împotriva editorului Ravensburger. Se susține că Ravensburger a copiat designul și mecanica unui alt TCG. Cu toate acestea, Ravensburger a susținut originalitatea echipei sale de proiectare și a continuat planurile de lansare a jocului, în ciuda acuzațiilor aduse de Upper Deck.