Trailere

Disney Epic Mickey: Rebrushed va veni pe Nintendo Switch în 2024

THQ Nordic anunță că un remake al jocului clasic Disney Epic Mickey este în drum spre Nintendo Switch în 2024. Acest remake este o reimaginare a platformei originale lansate inițial pe Nintendo Wii în 2010, dezvoltată de Junction Point Studios și regizată de legendarul Warren Spector.

Cu toate că poate părea neașteptat, anunțul acestui remake în cadrul Nintendo Direct: Partner Showcase a stârnit interesul fanilor jocurilor, aducând o rază de lumină asupra acestui clasic modernizat. Trailerul anunțului oferă o privire asupra gameplay-ului și a modurilor de joc din această reimaginare a aventurii lui Mickey Mouse.

Disney Epic Mickey îl pune pe Mickey Mouse în centrul atenției, într-o luptă împotriva Shadow Blot. Condus de legendarul designer de jocuri Warren Spector, acest titlu aduce o poveste captivantă, în care Mickey folosește o pensulă magică pentru a reface și a șterge obiecte, creând astfel noi posibilități și aventuri.

Deși nu au fost dezvăluite încă detalii specifice despre modificările aduse în Disney Epic Mickey: Rebrushed, fanii se așteaptă cu siguranță la o experiență modernizată și îmbunătățită pentru această adaptare pe Nintendo Switch. Rămâneți conectați pentru mai multe informații pe măsură ce se apropie data lansării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *