Știri

Disney Epic Mickey: Rebrushed se lansează pe 24 septembrie cu noi culori și abilități!

Fanii platformelor Disney se pot bucura de o aventură reimaginată odată cu lansarea Disney Epic Mickey: Rebrushed pe 24 septembrie. Remake-ul, dezvoltat de Purple Lamp și publicat de THQ Nordic, va fi disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch și PC.

O lume Disney revitalizată:
Disney Epic Mickey: Rebrushed readuce la viață Wasteland, o regiune uitată a universului Disney, cu o grafică modernă și detaliată. Jucătorii vor explora medii vibrante inspirate din filme Disney clasice, pline de secrete de descoperit și platforme provocatoare de stăpânit.

Mickey Mouse ca salvator:
În rolul lui Mickey Mouse, jucătorii vor folosi o pensulă magică pentru a salva Wasteland de întuneric. Cu ajutorul vopselei și al diluantului, Mickey poate remodela lumea din jurul său, rezolva puzzle-uri și depăși obstacole.

Noi abilități pentru noi aventuri:
Pe lângă abilitățile de bază din jocul original, Disney Epic Mickey: Rebrushed introduce noi mecanici de joc pentru a îmbunătăți experiența. Jucătorii vor putea acum să utilizeze liniuțe, să se rostogolească pe pământ și să sprinteze, oferind o mai mare libertate de mișcare și noi strategii de abordare a provocărilor.

O poveste cu finaluri multiple:
Călătoria lui Mickey prin Wasteland este plină de alegeri care vor influența cursul poveștii. Deciziile jucătorilor vor determina destinul personajelor și vor debloca potențial mai multe finaluri, oferind o rejucare sporită.

Disney Epic Mickey: Rebrushed promite o aventură nostalgică și plină de acțiune, perfectă atât pentru fanii seriei originale, cât și pentru cei noi în lumea lui Mickey Mouse.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *