Știri

Discord introduce reclamele

Discord, platforma populară de chat și streaming în jocuri, își schimbă politica privind reclamele, adăugându-le în software-ul său gratuit, în ciuda promisiunilor anterioare.

În timp ce Discord a afirmat anterior că nu va recurge la reclame pentru a genera venituri, compania se pregătește acum să introducă reclame de la dezvoltatorii și editorii de jocuri video. Acestea vor fi integrate în experiența utilizatorului, oferind recompense pentru anumite acțiuni în joc, precum și pentru streaming.

Această mișcare este surprinzătoare, având în vedere istoricul Discord de a se opune reclamelor și de a se baza pe abonamentele “Nitro” pentru venituri. Cu toate acestea, recenta concediere a unui număr semnificativ de angajați și schimbările în conducere pot indica o schimbare a direcției companiei.

Este încă de văzut dacă adăugarea reclamelor va fi bine primită de către comunitatea Discord, sau dacă va afecta negativ experiența utilizatorului. Unii se tem că această schimbare ar putea slăbi atractivitatea platformei și ar putea duce la pierderea utilizatorilor, care s-au bucurat de comunicare fără reclame.

În cele din urmă, timpul va arăta dacă această mutare va fi benefică pentru Discord sau va provoca o reacție negativă din partea utilizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *