Știri

Diablo 4 va fi primul joc Activision Blizzard inclus în Xbox Game Pass

După finalizarea achiziției Activision Blizzard de către Microsoft, fanii Xbox Game Pass au așteptat cu nerăbdare momentul când vor putea juca jocurile lor preferate pe acest serviciu. Într-un podcast oficial Xbox, președintele Xbox Sarah Bond a confirmat că primul titlu Activision Blizzard care va fi disponibil pe Game Pass va fi Diablo IV, programat să fie adăugat pe 28 martie.

Lansat în iunie 2023, Diablo 4 a fost un succes răsunător, generând venituri de peste 666 de milioane de dolari în primele cinci zile de la lansare. Adăugarea sa în Xbox Game Pass vine la câteva săptămâni înainte de lansarea sezonului patru, oferind jucătorilor oportunitatea de a se bucura de acest titlu înainte de evenimentele viitoare.

Deși Bond a confirmat adăugarea lui Diablo IV, utilizarea termenului “pornire” sugerează că și alte jocuri Activision Blizzard ar putea fi incluse în Game Pass în viitor. În ceea ce privește seria Call of Duty (CoD), Xbox Game Studios a menționat că toate jocurile first-person shooter din prima zi vor fi disponibile exclusiv pe platformele Xbox. Astfel, există speculații că CoD 2024 ar putea fi adăugat în Game Pass imediat ce este lansat, în ciuda unui contract existent cu Sony care expiră în 2024.

În concluzie, această mișcare semnificativă confirmă angajamentul Microsoft de a extinde și îmbunătăți experiența utilizatorilor pe Xbox Game Pass, aducând unele dintre cele mai așteptate titluri în serviciul său de abonament.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *