Știri

Diablo 4 Sezonul 4, “Loot Reborn”, va fi lansat pe 14 mai

Blizzard Entertainment a anunțat oficial că Diablo 4 Sezonul 4, intitulat “Loot Reborn”, va fi lansat pe 14 mai la ora 10:00 PT. Acest sezon aduce modificări semnificative la sistemul de pradă, introducerea unor mecanici noi precum Tempering și Masterworking, și oferă jucătorilor noi activități și provocări.

Una dintre principalele modificări este revizuirea afixelor pentru obiectele legendare și rare. Sezonul 4 va introduce trei afixe pentru obiectele legendare și două pentru cele rare, făcând prada mai variată și interesantă. De asemenea, vor fi mai puține picături, dar mai valoroase, atunci când ucideți monștri, oferind o experiență mai concentrată și mai satisfăcătoare.

Tempering este o caracteristică nouă care permite jucătorilor să adauge afixe la articole folosind manuale de temperare. Aceste afixe sunt împărțite în șase categorii și pot face obiectele ancestrale să devină mai valoroase. Cu toate acestea, fiecare articol are o durabilitate de temperare limitată, ceea ce necesită gestionarea atentă a resurselor.

Un alt aspect nou este Masterworking, care mărește puterea afixelor și actualizează un afix la fiecare al patrulea nivel. Jucătorii pot reseta oricând procesul și pot încerca din nou, îmbunătățind constant obiectele lor. Obiectele legendare și ancestrale vor avea afixe mai puternice, fiind de 1,5 ori mai puternice decât versiunile lor obișnuite.

Consultați postarea oficială pentru detalii complete despre modificările aduse Helltides, Pit of Artificiers și multe altele. Diablo 4 este disponibil pe o varietate de platforme, inclusiv Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC.

Cu toate că Blizzcon 2024 a fost anulat, prima extindere plătită, “Vessel of Hatred”, va primi mai multe detalii în această vară.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *