Știri

Diablo 4 se lansează pe Steam pe 17 octombrie

Blizzard Entertainment continuă să-și extindă prezența pe platforma digitală Steam, anunțând că Diablo 4 va fi disponibil pe această platformă pe 17 octombrie. Aceasta este urmarea anunțului anterior conform căruia Overwatch 2 va fi, de asemenea, lansat pe Steam. Acesta marchează o schimbare semnificativă în strategia Blizzard de distribuție a jocurilor sale.

Noul anunț a fost făcut în timpul unui flux de actualizare pentru dezvoltatori pentru Diablo 4. Lansarea apropiată pe Steam sugerează că Blizzard are încredere că jocul va avea un succes considerabil pe această platformă. Cu toate acestea, este important de menționat că lansarea anterioară a Overwatch 2 pe Steam nu a fost primită cu brațele deschise de comunitatea de jucători, primind recenzii foarte negative și ajungând să fie unul dintre cele mai slab evaluate jocuri de pe platformă.

Cu toate acestea, Diablo 4 a generat un interes semnificativ în rândul fanilor seriei datorită naturii sale de RPG de acțiune și a succesului predecesorilor săi. Jocul este deja disponibil pe alte platforme, inclusiv PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One și PC prin intermediul platformei Battle.net.

Este interesant de văzut cum va fi primit Diablo 4 pe Steam și dacă Blizzard va reuși să evite problemele de lansare pe care le-a avut cu Overwatch 2. Cu doar câteva săptămâni până la lansare, fanii așteaptă cu nerăbdare să pășească în universul întunecat și misterios al lui Diablo 4.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *