Știri

Diablo 4 primește suport pentru Ray Tracing în martie

Blizzard Entertainment a dezvăluit că Diablo 4 va primi suport pentru ray tracing în luna martie printr-un nou trailer prezentat în cadrul Adresei speciale CES 2024 de la Nvidia. Jucătorii de pe platforma PC vor avea posibilitatea de a activa umbrele și reflexiile trasate de raze, adăugând astfel un nivel semnificativ de imersiune în joc.

Trailerul arată impactul suportului pentru ray tracing în Diablo 4, evidențiind umbrele și reflexiile realiste. De asemenea, suportul pentru Nvidia DLSS 3 este prezent, contribuind la îmbunătățirea performanței. Cu toate acestea, nu au fost dezvăluite încă cerințele de sistem pentru ray tracing.

Nu este clar dacă jucătorii de pe consolele PS5 și Xbox Series X/S vor primi și această actualizare, așa că fanii trebuie să fie atenți la informații suplimentare. Diablo 4 este disponibil pe PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One și PC. Sezonul Sângelui este în desfășurare, iar evenimentul final-game Abattoir of Zir, cu durată limitată, se va încheia în săptămâna următoare.

În plus, sezonul 3 nu are încă o dată de lansare specifică, dar este planificat pentru această lună. Echipa de dezvoltare promite să dezvăluie mai multe detalii în săptămânile următoare, menționând că nu există întârzieri până în acest moment. Fanii Diablo 4 așteaptă cu nerăbdare să descopere noutățile aduse de suportul pentru ray tracing și să participe la evenimentele viitoare din joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *