Trailere

Diablo 4 – Loot Reborn este live, adaugă noi activități de final de joc și sisteme de creație

Renovarea mult așteptată a Diablo 4 pentru a jefui, a crea și a progresa este disponibilă în sfârșit cu Loot Reborn. Al patrulea „sezon” pentru prada RPG-ului de acțiune adaugă mecanici noi precum Tempering, Masterworking și multe altele. De asemenea, reînnoiește Codexul puterii pentru a ușura gestionarea aspectelor. Consultați cel mai recent trailer de mai jos pentru un rezumat rapid al modificărilor.

Tempering permite jucătorilor să adauge afixe ​​la pradă, de la bonusuri legate de daune până la generarea de resurse. Există o limită la cât de mult poate fi temperat un articol, dar aveți și Masterworking, care le stimulează pe toate. De asemenea, oferă șansa de a actualiza masiv un afix la fiecare patru niveluri și, datorită testului PTR de luna trecută, nu există nicio șansă ca Masterworking să eșueze.

Alte modificări includ o nouă activitate de final de joc, The Pit of Artificiers, renovări la Helltides, noi Uniques și Legendary Aspects și multe altele. Diablo 4 este disponibil pentru Xbox Series X/S, PS5, PC, Xbox One și PS4. Prima sa extindere, Vessel of Hatred, va fi lansată la sfârșitul acestui an și va primi noi detalii în această vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *