Știri

Diablo 4: detalii dezvăluite despre Season of the Construct

Blizzard a dezvăluit detalii despre următorul sezon din Diablo 4, denumit “Season of the Construct”. Acest sezon va introduce jucătorii în fața unei noi amenințări, adânc sub nisipurile din Kehjistan. Un trailer recent pentru Diablo 4: Season of the Construct oferă o privire asupra noutăților care vor veni.

Sezonul va aduce un companion sezonier numit Construct, misiuni noi centrate pe demonul Malphas și salvarea lui Ayuzhan, temnițe sezoniere și o luptă nouă împotriva șefului Malphas. De asemenea, va fi introdus Mănușul, o provocare săptămânală sub forma Gauntlet, unde jucătorii se pot concura pentru a completa o temniță de provocare săptămânală și pentru a obține locuri în clasamentele jocului.

Printre alte îmbunătățiri aduse calității vieții se numără un nou mod Skill Tree Respec, care facilitează experimentarea cu construcțiile, creșterea frecvenței evenimentelor Helltides și actualizări ale luptelor cu șefii de la finalul jocului.

Sezonul va oferi, de asemenea, recompense noi, inclusiv transmogificări pentru îmbrăcăminte și arme, titluri și monturi, disponibile atât în varianta gratuită, cât și în cea premium a sezonului.

“Diablo 4: Season of the Construct” este programat să înceapă pe 23 ianuarie pe toate platformele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *