Știri

Diablo 4 ajunge pe Game Pass: disponibil acum pentru console și PC

Blizzard Entertainment a lansat acum Diablo 4 pe Game Pass pentru console și PC. Abonații pot acum să se bucure de looter-ul de acțiune RPG de succes al Blizzard pe Xbox One, Xbox Series X/S și PC. Cu o estetică vizuală impresionantă și cinci clase diferite, Diablo 4 este acum accesibil pentru abonații Xbox Game Pass, cu excepția celor din abonamentul Core.

Chiar dacă Diablo 4 a întâmpinat unele probleme, inclusiv în cadrul Sezonului 3, echipa de dezvoltare lucrează continuu la îmbunătățiri. Un tărâm public de testare a fost lansat pe 2 aprilie pentru jucătorii de PC, oferindu-le oportunitatea de a testa modificările sistemelor de detaliere și creație ale jocului înainte de Sezonul 4, amânat ulterior pentru 12 mai.

În timp ce Diablo 4 este disponibil pe mai multe platforme, PTR-ul este disponibil doar pentru jucătorii de pe PC pe platforma BattleNet. Cu toate acestea, Blizzard continuă să lucreze la îmbunătățiri și ajustări, iar feedback-ul comunității este esențial în acest proces.

Diablo 4 promite o experiență captivantă pentru fanii seriei, iar acum abonații Game Pass pot explora acest univers întunecat și plin de aventură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *