Știri

Dezvoltatorul The Callisto Protocol, Striking Distance Studios, anunță lucrul la un nou joc AAA utilizând Unreal Engine 5

Striking Distance Studios, cunoscut pentru dezvoltarea The Callisto Protocol, a dezvăluit că a început lucrul la un proiect major neanunțat, conform unui anunț de angajare recent publicat de studiou.

Descoperit de @shinobi602 pe Twitter, studioul caută un animator principal de joc pentru noul lor proiect, menționând că este vorba despre “un joc nou-nouț, neanunțat”. Deși detaliile despre proiect sunt limitate în acest stadiu, se știe că acesta este dezvoltat folosind Unreal Engine 5 și se va concentra pe oferirea unei “experiențe dinamice și captivante pentru jucători și inamici”.

Striking Distance Studios a devenit cunoscut cu The Callisto Protocol, un joc de supraviețuire horror lansat în decembrie 2022, care a fost bine primit de critici și public. Cu toate acestea, jocul nu a atins cifrele de vânzare așteptate, iar studioul a fost afectat de disponibilizări.

În luna septembrie, Striking Distance Studios a confirmat că co-fondatorul și CEO Glen Schofield a părăsit compania în contextul unor schimbări de conducere, fiind înlocuit de Steve Papoutsis. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre noul proiect AAA în curs de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *