Știri

Dezvoltatorul KeokeN Interactive anunță jocul “Deliver Us Home”

KeokeN Interactive, cunoscut pentru seria sa “Deliver Us”, a dezvăluit cel de-al treilea titlu din franciza sa: “Deliver Us Home”. Anunțul a fost făcut la recentul Future Game Show Summer Showcase, însoțit de un trailer care oferă o privire asupra gameplay-ului viitorului joc.

“Deliver Us Home” va continua povestea din universul “Deliver Us”, urmând evenimentele din titlurile anterioare “Deliver Us the Moon” și “Deliver Us Mars”. Trailerul scurt prezintă diverse aspecte ale jocului, inclusiv explorarea, conducerea vehiculelor și platformele de navigare, oferind o viziune captivantă asupra mediului în care jucătorii se vor aventura.

Pe lângă dezvăluirea trailerului, KeokeN Interactive a anunțat că va lansa o campanie Kickstarter pentru a sprijini dezvoltarea jocului “Deliver Us Home”. Lansarea campaniei este programată pentru data de 11 iunie, oferind fanilor oportunitatea de a contribui la finanțarea și dezvoltarea viitorului titlu.

Este demn de menționat că la începutul acestui an, KeokeN Interactive a luat decizia de a renunța la întreaga sa echipă de dezvoltare, cu promisiunea de a reconstrui studioul “cărămidă cu cărămidă”. În contextul acestei schimbări, decizia de a recurge la finanțare participativă pentru “Deliver Us Home” reprezintă un pas semnificativ în direcția reconstruirii și continuării francizei.

Fanii seriei “Deliver Us” sunt așteptați cu nerăbdare să afle mai multe detalii despre povestea și gameplay-ul din “Deliver Us Home”, iar lansarea campaniei Kickstarter pe 11 iunie va oferi o oportunitate importantă de a sprijini acest proiect îndrăzneț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *