Știri

Dezvoltatorul Hyper Light Drifter tachinează noul proiect, ce se va dezvălui pe 7 iunie

Dezvoltatorul renumit pentru titluri inovatoare precum Hyper Light Drifter și Solar Ash, Heart Machine, își pregătește un nou proiect captivant în colaborare cu Devolver Digital. Acesta va fi dezvăluit pe 7 iunie în timpul următorului Devolver Direct.

Un teaser scurt, dar intrigant, a fost lansat recent, prezentând o figură singuratică cu o mantie și coarne distinse. Fundalul înfățișează un stâlp masiv de lumină într-un oraș ruinat, păstrând estetica caracteristică a titlurilor anterioare ale Heart Machine. Deși detaliile sunt limitate, există speculații că ar putea fi vorba despre o nouă proprietate intelectuală.

Devolver Direct va fi difuzat pe 7 iunie la ora 17:00 PT, așa că fanii sunt încurajați să rămână pe fază pentru actualizări. În același timp, Heart Machine se pregătește pentru lansarea cu acces anticipat a jocului Hyper Light Breaker în această vară. Deși legătura sa cu Hyper Light Drifter este vagă, luptele și explorarea diferitelor biome sunt similare, jucătorii având misiunea de a învinge șefi și de a se confrunta cu Regele Abisului. Fanii pot aștepta cu nerăbdare lupte intense și explorări alături de mini-șefi care ar putea să-i surprindă în timpul aventurii.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *