Știri

Dezvoltatorul Forza Motorsport promite să îmbunătățească progresia mașinii, inteligența artificială și regulamentele curselor

Echipa de dezvoltare a jocului Forza Motorsport de la Turn 10 Studios a răspuns feedback-ului comunității și a identificat trei aspecte majore pe care le vor aborda pentru a îmbunătăți experiența jucătorilor.

În primul rând, progresia mașinii va suferi modificări pentru a oferi o experiență de upgrade mai satisfăcătoare pentru toți jucătorii. Echipa recunoaște că sistemul actual nu a fost pe placul tuturor și ia în considerare modificări pentru a satisface așteptările cât mai multor utilizatori.

În ceea ce privește regulamentele curselor, Turn 10 recunoaște că există probleme cu sancțiunile inconsistente și neloiale în diverse situații. Pentru a remedia aceste probleme, echipa va colabora cu jucători experimentați pentru a colecta date de telemetrie direct de la ei în timpul jocului, astfel încât să poată face ajustări precise și să ofere un sistem mai corect și fiabil.

În final, comportamentul șoferilor AI va fi îmbunătățit, adresându-se problemelor precum frânare bruscă, frânare prea puternică și alte aspecte criticate de comunitate. Echipa își propune să aducă o inteligență artificială mai echilibrată și competitivă în lumea Forza Motorsport.

Toate aceste schimbări sunt planificate pentru a fi implementate în timp, pentru a asigura evaluarea corectă a opțiunilor, modificările necesare în cod și teste amănunțite. Echipa apreciază răbdarea comunității în timp ce lucrează la îmbunătățirea constantă a experienței de joc.

Forza Motorsport este disponibil pentru Xbox Series X/S și PC, iar echipa promite să continue adăugarea de conținut și îmbunătățiri pe parcursul timpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *