Știri

Dezvoltatorii Riot confirmă adaugarea funcției LoL Quickplay în acest an

Riot Games a introdus Quickplay în League of Legends în octombrie 2023, însă feedback-ul a evidențiat probleme legate de interfața depășită și selecția campionilor. În urma acestor observații, dezvoltatorii pregătesc remedieri rapide pentru a îmbunătăți experiența jucătorilor.

Una dintre problemele majore ale jocului League of Legends în ultimii ani a fost absența unor moduri rapide pentru Summoner’s Rift, fără stresul asociat Blind Drafts. Quickplay a fost introdus pentru a rezolva această problemă, permițând jucătorilor să-și preselecteze rolurile și campionii. Cu toate acestea, au apărut neajunsuri, cum ar fi interfața depășită și incapacitatea de a pune la coadă un campion pentru două roluri.

Readv3, dezvoltator la Riot Games, a confirmat că se lucrează intens la remedierea acestor probleme. Interfața de utilizator va fi modernizată, iar jucătorii vor putea alege același campion pentru mai multe roluri, îmbunătățind astfel flexibilitatea și diversitatea strategiilor.

Cu aceste îmbunătățiri, Quickplay ar trebui să ofere o experiență mult mai plăcută pentru comunitatea League of Legends. Se așteaptă ca toate aceste ajustări să fie implementate în prima parte a anului 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *