Știri

Dezvoltatorii Dead by Daylight dezvăluie noi moduri de joc și proiecte viitoare

Dead by Daylight sărbătorește al nouălea an cu o mulțime de conținut nou, deoarece există mult mai mult decât lansarea Vecna pentru fanii francizei. De exemplu, modul 2v8 oferă distracție haotică, mai puțin competitivă, cu 8 supraviețuitori vs. 2 ucigași, clase noi și hărți mai mari pentru haos maxim. Trei proiecte spin-off, inclusiv jocul de petrecere What The Fog (care este disponibil acum), Project T și The Casting of Frank Stone, extind universul Dead by Daylight.

Al nouălea an de funcționare al lui Dead by Daylight promite să fie plin de conținut, inclusiv un nou mod de joc și mai multe proiecte spin-off. În timp ce cea de-a opta aniversare începe cu adăugarea unui nou criminal – Dungeons and Dragons’ Vecna – sărbătorile nu se opresc aici. Un nou mod de joc Dead by Daylight este lansat, permițând doi ucigași să facă echipă și să vâneze opt supraviețuitori. În plus, un proiect spin-off, What the Fog, a fost lansat, în timp ce încă două, Project T și The Casting of Frank Stone, sunt în lucru.

Modul 2v8 vede opt supraviețuitori să înfrunte doi ucigași, care sunt capabili să lucreze împreună și să-și folosească abilitățile pentru a beneficia unul celuilalt. Modul a fost descris de directorul de design Dead by Daylight, Matt Spriggens, ca având un accent mai puțin competitiv și o atmosferă mai distractivă, de „petrecere”. Numărul mai mare de jucători încurajează haosul, iar supraviețuitorii pot alege clase și echipamente în loc să se limiteze la anumite avantaje, permițându-le să se specializeze în ofensă, vindecare, ascundere și multe altele.

În prezent sunt planificate trei proiecte spin-off DbD: What The Fog, Project T și The Casting of Frank Stone. What the Fog este un roguelike cooperativ de doi jucători, în timp ce Project T este un titlu la persoana a treia, bazat pe sesiune, și The Casting of Frank Stone extinde lumea Dead by Daylight prin introducerea orașului Cedar Hills și a criminalului misterios Frank Stone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *