Știri

Dezvoltarea Minecraft Legends s-a încheiat oficial la mai puțin de un an de la lansare

Ei bine, a fost o călătorie scurtă. La mai puțin de un an de la lansare, dezvoltarea pe Minecraft Legends s-a încheiat oficial. Dezvoltatorii au anunțat decizia de a pune capăt dezvoltării jocului împreună cu notele de corecție pentru cea mai recentă actualizare, Snow vs. Snouts. Titlul RTS a fost lansat pentru prima dată în aprilie 2023, iar acum, la mai puțin de un an de atunci, jocul este în starea sa finală. Vestea bună este că Minecraft Legends va rămâne jucabil, dar nu va mai fi adăugat conținut.

„De la lansare, am ascultat feedback-ul comunității și am implementat o serie de modificări și ajustări pentru a îmbunătăți jocul. Cu toate acestea, acum vom face un pas înapoi față de dezvoltare”, explică postarea pe blog. În continuare, provocările Lost Legends vor fi gratuite, iar echipa va oferi în continuare asistență tehnică în cazul în care apar probleme.

Niciun motiv specific pentru această decizie nu a fost împărtășit, dar jucătorii pot obține o pradă gratuită ca urmare. Skin-ul de erou cu ochi strălucitori este acum disponibil pe piață pentru ca jucătorii să o răscumpere complet gratuit. Acest nou aspect este un design îngrijit, care va stimula cu siguranță orice viitor joc Minecraft Legends pe care l-ați planificat.

Minecraft Legends este unul dintre cele mai obscure titluri spin-off ale uber-popularului joc sandbox. Acest titlu i-a văzut pe jucători să folosească strategia pentru a conduce armatele și a lupta împotriva inamicilor într-un cadru în stil RTS. În timp ce criticii au dat jocului recenzii generale pozitive, reacțiile jucătorilor au fost mixte.

Jocul a fost vândut pentru 39,99 USD la lansare, cu alte achiziții în joc disponibile pentru cei care caută mai mult conținut. Acum s-a terminat, poate că vom vedea prețul scăzând și noii jucători vor avea șansa de a experimenta jocul complet.

Dacă încă joci Minecraft Legends, actualizarea Snow vs. Snouts este acum live, așa că poți merge și te bucuri de ultimul capitol din această poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *