Știri

Dezvoltarea Elden Ring: Shadow of the Erdtree decurge fără probleme, dar și fără dată de lansare

Fanii așteaptă cu nerăbdare expansiunea Elden Ring: Shadow of the Erdtree, însă, după un an de la anunțul său, încă nu avem o dată oficială de lansare. Cel mai recent raport financiar al companiei-mamă a FromSoftware, Kadokawa, oferă o scurtă actualizare privind stadiul dezvoltării DLC-ului.

Raportul menționează că dezvoltarea DLC-ului pentru Elden Ring decurge “fără probleme”, ceea ce este o veste bună pentru fanii seriei. Cu toate acestea, raportul nu furnizează o dată de lansare. Se subliniază clar că momentul lansării nu a fost încă anunțat, iar în secțiunea de întrebări și răspunsuri, Kadokawa reiterează că “nu a anunțat o dată de lansare în acest moment.”

Aceasta poate fi dezamăgitoare pentru cei care sperau că raportul financiar ar putea dezvălui o posibilă dată de lansare. Cu toate acestea, având în vedere lipsa de informații sau tachinări vagi despre DLC până în prezent, rămâne dificil de anticipat când va fi lansat Shadow of the Erdtree. O lansare la sfârșitul anului 2023 pare improbabilă, având în vedere că ne aflăm deja în noiembrie, iar detalii sunt încă insuficiente. Posibil să așteptăm începutul anului 2024.

Cu toate acestea, există o mică rază de speranță pentru fanii Elden Ring. Game Awards revin pe 7 decembrie și, deși este cunoscut ca un eveniment pentru recunoașterea celor mai bune jocuri ale anului, este și o oportunitate pentru dezvăluiri noi și actualizări. De asemenea, se amintește că primul gameplay din Elden Ring a fost dezvăluit la Summer Game Fest, un eveniment organizat de Geoff Keighley. Deci, există posibilitatea ca Shadow of the Erdtree să facă apariția într-un astfel de eveniment important.

Raportul mai menționează că vânzările repetate ale lui Elden Ring au rămas puternice în prima jumătate a anului fiscal a Kadokawa. De asemenea, Armored Core 6: Fires of Rubicon de la FromSoftware a avut un “succes major” în Japonia, cu peste 700.000 de exemplare vândute. Cu toate acestea, cifrele vânzărilor internaționale pentru AC6 nu sunt detaliate, dar se așteaptă să crească în a doua jumătate a anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *