Trailere

Dezvăluirea trailerului pentru Neon Blood, un JRPG/graphic adventure întunecat

Editorul și distribuitorul independent Meridiem Games, împreună cu dezvoltatorul ChaoticBrain Studios, sunt încântați să dezvăluie primul trailer pentru titlul întunecat Neon Blood. Această aventură JRPG/Graphic va fi disponibilă pe PC, PlayStation, Xbox și Nintendo Switch prin magazinele digitale mai târziu în 2024 și promite o experiență captivantă.

Primul trailer, intitulat “Welcome to Viridis”, oferă o privire asupra gameplay-ului din Neon Blood și include scene spectaculoase animate de echipa de la Sunshine, recunoscută pentru munca lor la mai multe titluri majore din industrie.

Neon Blood poate fi deja adăugat la lista de dorințe pe PC și PlayStation, iar versiunile pentru Xbox și Nintendo Switch vor fi disponibile în curând.

Despre Neon Blood:

Neon Blood are loc în anul 2053, într-un singur megaoraș numit Viridis, care este compus din două orașe distincte: Bright City și Blind City. Protagonistul, detectivul Axel McCoin, locuiește în Blind City și este motivat de idealurile sale de a lupta împotriva nedreptăților și discrepanțelor sociale dintre cele două orașe.

Pe parcursul aventurii sale, Axel va întâlni aliați puternici și inamici formidabili, precum Ruby Emerald, care îi vor influența parcursul și îi vor testa hotărârea.

Caracteristici:

Poveste elaborată și profundă, cu tematică cyberpunk, care explorează diferențele sociale și politice dintre cele două orașe ale lui Viridis.
Estetică 2.5D, folosind sprite-uri PixelArt 2D pentru personaje și medii modelate 3D, pentru a oferi o experiență vizuală captivantă.
Explorarea celor două orașe contrastante, Bright City și Blind City, care prezintă peisaje urbane futuriste și inspirate de cyberpunk.
Utilizarea abilităților de detectiv ale lui Axel McCoin pentru a descoperi secretele întunecate ale orașului și pentru a declanșa o revoluție.
Neon Blood va fi lansat digital pentru PC, PlayStation, Xbox și Nintendo Switch în 2024. În prezent, este disponibil pentru precomandă pe PC și PlayStation, în timp ce versiunile pentru Xbox și Nintendo Switch vor fi disponibile în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *