Zvonuri

Dezvăluirea mult așteptată a jocului de fotbal universitar EA ar putea avea loc în curând

După ani de speculații și așteptare, se pare că dezvăluirea oficială a mult anticipatului joc de fotbal universitar de la EA ar putea fi iminentă. Conform unui raport de la 247Sports, dezvăluirea oficială și detalii noi despre joc sunt programate să aibă loc în curând, coincizând cu campionatul național de playoff al colegiului.

Raportul sugerează că evenimentul de dezvăluire va avea loc în ziua campionatului național de playoff al colegiului, oferind fanilor și comunității de jocuri o privire așteptată asupra ceea ce EA Sports a pregătit pentru renașterea jocului de fotbal universitar. Cu toate acestea, detaliile exacte ale datei de lansare pentru joc rămân necunoscute, chiar dacă se speculează că va avea loc în vara acestui an.

De asemenea, se menționează că jocul nu va purta titlul obișnuit al seriei, „NCAA Football”, pe care l-a avut până la ultima lansare, „NCAA Football 14”, în 2013. Cu această revenire mult așteptată în lumea fotbalului colegial, entuziaștii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce aduce EA Sports în cadrul acestui nou proiect.

Cu toate acestea, până la momentul oficial al dezvăluirii, rămâne de văzut cât de exacte sunt informațiile furnizate de raport și ce surprize aduce EA Sports pentru fanii jocurilor de fotbal universitar. Stay tuned pentru mai multe actualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *