Trailere

Deveniți membru al Incredibililor în noul DLC Minecraft

Mojang a anunțat recent că The Incredibles va veni pe Minecraft într-un nou DLC plin de acțiune. Această expansiune aduce o varietate de conținut nou și vă permite să jucați alături de câțiva supereroi.

Similar cu alte DLC-uri precum Dungeons & Dragons și Mega Man X, acest nou pachet vă oferă un mod poveste captivant. Acțiunea se va desfășura în orașul Municiberg, un loc plin de pericole unde răufăcători malefici complotează să distrugă umanitatea. Va trebui să luptați împotriva personajelor negative din filmele The Omnidroid, Screenslaver, Underminer și slujitorii lor.

În timpul jocului, veți putea controla membrii The Incredibles, inclusiv Violet, Dash, Jack-Jack, Mrs. Incredible, Mr. Incredible și legenda însăși, Frozone. Pe lângă aceasta, veți avea acces la nouă skin-uri inspirate din filme, care reprezintă o combinație între eroi și răufăcători. Și nu uitați că puteți purta propriul costum Incredibles Supersuit în timpul aventurii!

Pentru a vă bucura de acest DLC, va trebui să investiți 1.340 de monede Minecraft (moneda premium Minecraft), echivalentul a aproximativ 8 USD. În plus, puteți consulta ghidul nostru detaliat despre Sniffers și să aflați mai multe despre povestea din actualizarea Trails And Tales.

Nu ratați această oportunitate de a trăi aventura alături de eroii preferați din The Incredibles în lumea Minecraft!