Lansări

Detective Minerva Case este disponibil acum!

Iubitori de investigații criminale, a sosit în sfârșit ziua în care să rezolvăm o nouă și ciudată crimă într-o lume futuristă. Detective: Minerva Case este noul joc video de anchetă penală creat de dezvoltatorul spaniol K148 Game Studio.

Detective Minerva Case este disponibil acum pe Steam (disponibil la ora 10:00 PT), PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series.

Scufundați-vă în viitor: dezvăluie adevărul!
În anul 2068, Lupa Corps, o companie de pionierat în inteligența artificială internă, urmează să-și dezvăluie creația revoluționară: Minerva. În calitate de detectiv, ești chemat să investighezi o crimă importantă. Pe măsură ce straturile acestui caz complex se desfășoară, veți descoperi că nimic nu este așa cum pare. Bine ați venit la DETECTIVE Minerva Case, unde science fiction se întâlnește cu rezolvarea intensă a crimelor.

Un nou joc de investigare a crimelor
DETECTIVE Minerva Case este o experiență captivantă concepută pentru fanii poveștilor criminale și a poveștilor SF. În calitate de detectiv, veți fi însărcinat să vizitați scenele crimei, să colectați dovezi ascunse și să puneți cap la cap puzzle-ul. Cu simțurile tale ascuțite, fiecare indiciu pe care îl aduni te va ajuta să rezolvi cazurile complicate din biroul tău. Jocul oferă șase scenarii detaliate care vă vor provoca abilitățile deductive și vă vor dezvălui misterele mai profunde ale Corpului Minerva și Lupa.

Caracteristici:
Colectați dovezi: examinați scenele crimei pentru a găsi indicii ascunse pe care alții le-ar putea trece cu vederea.
Faceți deduceri: folosiți-vă abilitățile analitice pentru a conecta punctele și pentru a înțelege dovezile.
Rezolvați cazuri: aduceți-vă descoperirile înapoi la birou și puneți cap la cap misterul.
Înțelegeți motivațiile: aprofundați în psihicul personajelor și înțelegeți motivele acțiunilor lor.
Detective Minerva Case este disponibil acum pe Steam, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series la prețul de $10,49 | 10,49 €.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *