Știri

Detaliile pentru FragPunk alpha închisă au fost dezvăluite

FragPunk promite o mecanică de joc unică, cu carduri Shard, care poate schimba dramatic meciurile în scena aglomerată a jocurilor cu eroi. Testul Alpha închis, începând cu 27 iunie, va oferi jucătorilor 10 personaje, 15 arme, 4 hărți și 70 de carduri Shard. FragPunk de la Bad Guitar Studio vizează runde scurte și intense 5v5, remarcându-se prin încărcări personalizabile și un sistem unic de carduri.

NetEase Games a lansat detaliile privind viitorul Closed Alpha Test pentru FragPunk, noul său shooter multiplayer anunțat. Dezvăluit în timpul Xbox Games Showcase pe 10 iunie 2024, FragPunk promite să-și dea propria întorsătură scenei de împușcături cu eroi bazate pe echipe, cu o mecanică de joc unică de „schimbare a regulilor”.

Xbox Games Showcase, precum și alte evenimente centrate pe joc în și în jurul Summer Games Fest, au adus cu sine o mulțime de anunțuri noi despre jocuri, inclusiv un val de noi titluri de shooter multiplayer, inclusiv FragPunk. Scena shooter-urilor cu eroi este dominată de titluri majore care includ jocuri precum Apex Legends și Valorant, așa că FragPunk va avea o concurență foarte acerbă. Acestea fiind spuse, dezvoltatorul Bad Guitar Studio pare încrezător în capacitatea FragPunk de a ieși în evidență, datorită unei mecanici unice bazate pe schimbarea activă a regulilor meciului pe măsură ce se joacă.

Testul alfa închis FragPunk va începe pe 27 iunie 2024 și se va desfășura până la 1 iulie pentru candidații selectați. Jucătorii din America de Nord se pot înregistra pentru a participa la test pe site-ul oficial FragPunk. Alternativ, jucătorii pot solicita acces prin intermediul paginii magazinului Steam a jocului. Programul face din FragPunk al doilea din noul val de shooter-uri cu eroi care a intrat într-o fază publică de testare, deoarece shooter-ul cu tema super-eroi Marvel Rivals a intrat în Alpha Testing la începutul lui mai 2024.

Potrivit unei întrebări frecvente de pe site-ul oficial, jucătorii vor putea juca o versiune timpurie a FragPunk și vor avea acces la lista de lansare de 10 personaje. De asemenea, vor putea alege dintre 15 arme, 4 hărți și 70 de cărți Shard diferite, permițând un număr bun de combinații între armă, caracter și pachet de cărți. În această perioadă de testare, jucătorii vor vedea cât de impact pot fi abilitățile FragPunk Shard Card.

Bazat pe trailer, care a fost în întregime cinematografic, Shard Cards este mecanicul central care îl ajută pe FragPunk să iasă în evidență într-un gen aglomerat. Abilitățile Shard Card pot fi relativ banale, cum ar fi Dragon’s Breath, care adaugă daune de foc la atacurile unui jucător. Dar altele pot fi mult mai dramatice, cum ar fi World Flip, care preia indirect o pagină din Lawbreakers și întoarce harta cu susul în jos, pentru a „inversa” temporar gravitatea inamicilor.

Ceea ce nu a fost clar doar din trailer este cum va intra în joc partea „erou” a conceptului de împușcături cu eroi de la FragPunk. Site-ul oficial promovează o distribuție de zece eroi jucabili cu o varietate de abilități și combinații de arme, dar spune puțin despre ce sunt acele abilități și despre cum se vor juca împreună cu Shard Cards. Acest lucru ar putea intra în lumină mai clară odată ce mai multe detalii vor apărea din FragPunk Closed Alpha.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *