Știri

Detaliile pentru anul 6 din The Division 2 vor fi dezvăluite la Ubisoft Forward

Ubisoft și Massive Entertainment continuă să susțină The Division 2 mult mai mult decât ar fi anticipat oricine, inclusiv ei înșiși. Chiar dacă dezvoltarea pentru The Division 3 a început deja, apreciatul shooter looter din 2019 nu și-a epuizat încă resursele. Ubisoft este pregătit să dezvăluie detalii despre ceea ce urmează pentru jocul de lungă durată.

Într-un anunț recent pe Twitter, Ubisoft a confirmat că va dezvălui conținutul pentru Anul 6 al The Division 2 în cadrul viitoarei prezentări Ubisoft Forward, care va avea premiera live pe 10 iunie la ora 12 PM Pacific. Deși nu este așteptat ca The Division 2 să primească prea mult timp de difuzare, având în vedere că evenimentul va include și prezentări pentru Star Wars Outlaws și Assassin’s Creed Shadows, în orice caz, vom avea ocazia să vedem primele detalii despre conținutul viitor pentru acest shooter open world.

Recent, Ubisoft a confirmat că spin-off-ul gratuit The Division Heartland, dezvoltat de Red Storm Entertainment, a fost anulat. În prezent, un alt spin-off pentru iOS și Android, sub forma The Division Resurgence, este în lucru.

O extindere pentru The Division 2 este, de asemenea, în dezvoltare. Rămâne de văzut dacă vom auzi mai multe detalii despre aceasta la Ubisoft Forward. Cu siguranță, fanii așteaptă cu nerăbdare noi informații despre direcția în care se îndreaptă jocul și ce surprize pregătește Ubisoft pentru comunitatea sa dedicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *