Trailere

Detalii despre conținutul abonamentului de sezon pentru Avatar: Frontiers of Pandora într-un nou trailer

Ubisoft Massive a anunțat că Avatar: Frontiers of Pandora a atins statutul de aur, iar un nou trailer dezvăluie detalii despre conținutul abonamentului de sezon. Primul pachet de povești, intitulat “The Sky Breaker”, va fi lansat în vara anului 2024, urmat de “Secrets of the Spire” în toamna aceluiași an. Ambele pachete aduc noi misiuni și zone pentru jucători.

Directorul de creație asociat, Andrada Greciuc, a explicat conținutul abonamentului de sezon, începând cu misiunea bonus “Familiar Echoes”, disponibilă la lansare. Sky Breaker, primul pachet de povești, îi va purta pe jucători prin Câmpiile Superioare ale Pandorei, urmărind clanul nomad Zeswa și explorând noi zone. Pachetul include, de asemenea, o “mare adunare” a clanurilor, cu o reuniune cu “vechi prieteni”, dar evenimentul este întrerupt de apariția unei umbre uriașe misterioase pe cer.

Al doilea pachet de povești, Secrets of the Spire, va fi lansat în toamna anului 2024 și introduce o nouă regiune în Frontiera de Vest. Jucătorii vor folosi Banshee pentru a se angaja în lupte aeriene, contracarând exploatarea minieră costisitoare a RDA.

Abonamentul de sezon este inclus cu edițiile Gold și Ultimate ale jocului. Avatar: Frontiers of Pandora este programat să fie lansat pe 7 decembrie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC. Fanii seriei se pregătesc pentru o experiență captivantă în acest univers expansiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *