Zvonuri

Detalii de gameplayul lui Assassin’s Creed Hexe se scurg online

Un nou raport dezvăluie detalii intrigante despre gameplay-ul viitorului joc Assassin’s Creed Hexe, inclusiv abilități magice și un sistem de frică captivant.

Protagonistul jocului, Elsa, este descrisă ca având abilități magice, cum ar fi capacitatea de a poseda pisici pentru a distrage inamicii. Jocul pare să aibă loc în timpul vânătorii de vrăjitoare din secolul al XVI-lea din Sfântul Imperiu Roman.

Este de așteptat ca Assassin’s Creed Hexe să fie lansat în 2026 sau mai târziu, urmând după Assassin’s Creed Red, plasat în Japonia feudală.

Gameplay-ul va include elemente liniare, dar și aspecte ale jocurilor open-world. Un sistem de frică similar cu cel din DLC-ul Jack The Ripper al lui AC Syndicate este planificat să fie implementat.

Cu toate acestea, este important să luăm aceste informații cu rezervă până când Ubisoft nu confirmă oficial detaliile. Cu toate acestea, dacă rapoartele sunt adevărate, viitorul francizei Assassin’s Creed promite să fie captivant și încântător pentru fanii seriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *