Știri

Detalii complete despre crossover-ul Dead By Daylight: Dungeons And Dragons și tachinarea colaborării Castlevania

Behavior Interactive a dezvăluit detalii complete despre următorul eveniment crossover care va veni în Dead By Daylight, și anume Dungeons And Dragons, care promite să aducă în joc un nou Killer, doi noi Survivors, o nouă hartă și multe altele.

Evenimentul Dead By Daylight: Dungeons And Dragons va introduce un nou personaj Killer, Vecna, Lord Of The Rotted Tower. El va mânuiește Cartea Întunericului Vile, folosind patru vrăji diferite în urmărirea supraviețuitorilor. În plus, evenimentul va adăuga doi noi Supraviețuitori, ambii barzi: elful Aestri Yazar și umanul Baermar Uraz. Aceștia împărtășesc avantaje similare și pot crea iluzii, oferi inspirație bardică și dezvălui locații importante pe hartă.

De asemenea, o nouă hartă bazată pe Dungeons and Dragons’ Forgotten Ruins va fi introdusă, oferind un mediu captivant pentru jucători. În plus, evenimentul va introduce elemente de noroc, cu cufere care pot conține obiecte normale, obiecte magice sau surprize neplăcute, în funcție de aruncarea unui d20.

Pe lângă aceste detalii, livestreamul a inclus și un teaser pentru un eveniment pe tema Castlevania, programat pentru mai târziu în acest an. Mai multe informații despre acest eveniment sunt așteptate pe 6 august.

Dead By Daylight este disponibil pe mai multe platforme și se bucură de o gamă largă de funcționalități, inclusiv un mod 2v8 și un nou joc cooperativ independent de tip roguelite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *