Știri

Destiny 2 x Dungeons and Dragons: o colaborare epică începe pe 4 iunie

Într-o colaborare surprinzătoare și captivantă, Destiny 2 se unește cu Dungeons and Dragons pentru a aduce un nou nivel de aventură și magie în universul jocului. Această colaborare, dezvăluită într-un recent leak al The Final Shape, va începe pe 4 iunie, coincizând cu lansarea unei noi expansiuni. Iată ce aduce această colaborare epică:

Destiny 2 x Dungeons and Dragons adaugă trei seturi de armuri tematice Faerun – Apex Draconic pentru Titan, Flayer’s Dominion pentru Warlock și Spectral Displacer pentru Hunter. Aceste seturi de armuri nu numai că aduc un aspect nou și impresionant eroilor tăi, dar și le conferă puteri și abilități speciale în lupta împotriva întunericului.

În plus față de armuri, pachetul Adventurer’s Pack este plin de surprize fantastice. Acesta include o vrabie Owlbear Chariot, un Shell Ghost Eye Tyrant, o navă numită Regina Dragonilor și un Finisher Bigby’s Fist. De asemenea, vei primi și un emote special care sărbătorește aruncarea unui zar natural 20, cu rezultate surprinzătoare de fiecare dată.

Pentru fanii dedicați care doresc să-și aducă aventura în lumea reală, Bungie Store oferă și o figurină de vinil Eye Tyrant Beholder Ghost Shell, o piesă de colecție ce nu trebuie să lipsească din arsenalul oricărui aventurier adevărat.

Această colaborare reprezintă o continuare a succesului pe care Dungeons and Dragons l-a avut în mediul jocurilor video, după Baldur’s Gate 3. În plus, Dead by Daylight se pregătește să aducă și el un gust de aventură D&D pe 3 iunie.

Fanii atât ai Destiny 2, cât și ai Dungeons and Dragons sunt entuziasmați să se lanseze în această nouă aventură epopeică. Începând cu 4 iunie, vor putea să-și personalizeze eroii și să exploreze lumi noi, pline de magie și mister.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *