Trailere

Destiny 2: The Final Shape prezintă pe Husk și Geist, noile amenințări din facțiunea Dread

Un nou teaser pentru Destiny 2: The Final Shape dezvăluie două noi amenințări din facțiunea Dread: Husk și Geist, adăugând o provocare suplimentară pentru Gardieni în confruntările lor.

Husk este prezentat ca un combatant corp la corp al Dread, folosind tonfa bladed pentru a ataca jucătorii în luptă. Deși pot fi ușor de eliminat individual, Husks eliberează Geists după ce sunt înfrânți. Acești Geists, în ciuda aspectului lor aparent neînsemnat, reprezintă o amenințare reală, atacând jucătorii și provocând daune.

Cu toate că poate părea că o singură Husk și Geist nu sunt o problemă majoră, situația se complică atunci când Gardienii se confruntă cu mai multe atacuri simultane. În plus, Dread-ul focalizat pe Strand poate suspenda și dezechilibra jucătorii, adăugând un nivel suplimentar de dificultate în bătăliile cu acești inamici noi și necunoscuți.

Destiny 2: The Final Shape este programat pentru lansare pe 4 iunie pentru Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 și PC. Această lansare marchează sfârșitul unei saga de aproape zece ani și Gardienii se pregătesc să se confrunte cu Martorul în inima Pali a Călătorului. În plus, un raid este programat pentru 7 iunie, oferind o provocare finală pentru jucători.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre alți inamici din facțiunea Dread și pentru a afla cum Gardienii vor aborda aceste noi amenințări în timp ce se aventurează în Inima Pali a Călătorului.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *