Știri

Destiny 2: Shadow renunță la cea mai importantă revelație vreodată

Într-o nouă scenă lansată în timpul sezonului Deep din Destiny 2, jucătorii primesc dezvăluirea mult așteptată a originilor Martorului și a conflictului dintre Lumină și Întuneric. Scena oferă detalii despre prima civilizație care a intrat în contact cu Călătorul și despre puterea sa de a modela lumea. Această civilizație a devenit deformată și paranoică, căutând să controleze și să distrugă Călătorul, rezultând în formarea entității Martorul. Martorul călătorește prin univers, cucerind alte rase extraterestre și distrugându-le pe cele care nu se alătură cauzei sale.

Această dezvăluire semnificativă încheie un arc de poveste de aproape zece ani din Destiny 2 și pregătește terenul pentru expansiunea finală, The Final Shape. Chiar dacă lasă unele întrebări nerezolvate, dezvăluirea oferă jucătorilor o înțelegere mai profundă a conflictului central din universul Destiny și anticipează un final epic pentru saga actuală. Bungie, dezvoltatorul jocului, este cunoscut pentru păstrarea secretelor, iar această dezvăluire semnalează o rară deschidere din partea lor.

Fanii Destiny care au petrecut mii de ore în construirea acestei povești vor găsi în această revelație un moment remarcabil în evoluția jocului. Cu toate acestea, povestea continuă să ofere subtext și posibilități interesante și jucătorii dezbat în continuare semnificația The Final Shape și relația dintre Călător și The Veil. În final, această revelație pregătește terenul pentru un final în care jucătorii vor putea să-și încheie călătoria în lumea Destiny 2.