Știri

Destiny 2 oferă jucătorilor un element rar gratuit

După ce a anticipat o emblemă unică pentru Anul Nou Lunar la începutul acestei luni, Bungie face un gest extraordinar pentru comunitatea Destiny 2, oferind tuturor jucătorilor o modalitate de a obține acest element rar în mod gratuit.

Emblema mult-așteptată “Risen” a fost lansată de Bungie pentru a sărbători Anul Nou Lunar și este acum disponibilă pentru toți jucătorii Destiny 2. Această emblemă are un design în stil acuarelă, prezentând un Ahamkara care reprezintă Anul Dragonului. Înainte, emblema Risen era disponibilă exclusiv pe site-ul chinez BiliBili, dar acum Bungie a făcut-o accesibilă tuturor jucătorilor. Pentru a debloca emblema, jucătorii pot utiliza un cod unic format din 9 cifre, furnizat de Bungie.

Acest gest generos al Bungie vine în contextul unor alte recompense gratuite oferite comunității Destiny 2. Recent, Bungie a anunțat că jucătorii pot câștiga Bright Dust gratuit doar conectându-se în fiecare săptămână. Această monedă poate fi folosită pentru achiziționarea de articole cosmetice din magazinul din joc. Totodată, Bungie a dezvăluit și un nou eveniment comunitar care va debloca o altă emblemă rară pentru întreaga comunitate Destiny 2.

Emblema Risen a fost inițial subiectul unor scurgeri cu câteva săptămâni în urmă, dar nu era clar dacă va fi disponibilă și pentru jucătorii din afara Chinei. Cu toate acestea, Bungie a confirmat ulterior că emblema va fi în cele din urmă disponibilă pentru toți jucătorii.

În concluzie, gesturile generoase ale Bungie de a oferi recompense gratuite comunității Destiny 2 demonstrează angajamentul lor față de jucători și dorința lor de a crea o experiență pozitivă pentru toată lumea implicată în universul Destiny.

Codul emblemei Destiny 2 Risen
THR-33A-YKC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *